Aplicatii soft care te ajuta sa fii mai productiv in business-ul tau...

Aplicatii soft care te ajuta sa fii mai productiv in business-ul tau local

1
Productivity local business
5/5 - 3 votes

Ca antreprenor intr-un business local, nu este treaba ta să reinventezi roata.  Instrumentele soft de productivitate pot fi cheia pentru a scala o afacere și pentru a concura în condiții de egalitate cu firmele mai mari.

De fapt, folosind instrumentele software potrivite acestea vă permit să vă concentrați asupra sarcinilor care sunt cu adevărat centrale pentru produsul sau serviciul de bază al companiei dvs.

Dar aplicatiile soft de astăzi trebuie să producă mai mult decât productivitatea;  Ele trebuie să fie accesibile de oriunde, fiind intr-un business local este bine sa fie si scalabile.   Mulți dintre noi lucrăm pe drum sau din birouri la distanță. Echipele noastre pot fi împrăștiate în întreaga țară sau chiar în întreaga lume.

Deci, nu numai că avem nevoie de instrumente puternice, dar ele ar trebui să fie bazate pe cloud, astfel încât să le putem accesa oriunde și de pe orice dispozitiv, fie desktop, laptop, tabletă sau smartphone.

Iată cateva dintre cele mai puternice instrumente pe care le recomandam să vă ajute să fiti productiv in business-ul local:

1. Slack. Indiferent unde se află echipa dvs., Slack le aduce pe toate într-o singură platformă ușor de folosit. Disponibil pe Windows, Mac, Linux și pe partenerii lor mobili, acest instrument bazat pe cloud organizează proiectele echipei și toate comunicările.

Slack este un produs gratuit disponibil pentru un număr nelimitat de utilizatori, ceea ce îl face perfect pentru întreprinderile mici.

2. Teamwork Projects.  Slack nu este singurul instrument de colaborare. Creat special pentru afacerile mici, Teamwork Projects este o platformă de putere cu diferite planuri de a alege.

Interfața modernă, codificată prin culoare, facilitează organizarea și atribuirea sarcinilor. Linkurile de navigare includ calendare, fișiere, sarcini, sincronizare și chiar facturare și salarizare. Caracteristica de chat de echipă este o platformă excelentă pentru menținerea tuturor persoanelor conectate.

3. Hootsuite. Gestionarea oricărei rețele sociale poate deveni rapid un consumator de timp. Aici intră Hootsuite. Acesta vă oferă un tablou de bord personalizat cu toate canalele media sociale într-un format organizat și ușor de administrat.

Beneficiul principal în utilizarea Hootsuite este că vă economisește timp și vă permite să o gestionați de oriunde. Afacerea dvs. mică vă poate spori puterea socială a media și vă permite să măsurați impactul direct al acesteia asupra rentabilității investiției.

4. Skype. Skype nu este un brand nou, dar evoluția constantă a platformei a ținut pasul cu schimbările în business-urile mici si mijlocii.

Caracteristica platformei Translator din Skype vă permite să comunicați în opt limbi în voce și peste 50 de limbi în mesageria instant.

Între timp, Grupul Skype vă permite să colaborați prin intermediul unui videoclip vocal și streaming cu până la 25 de colegi.

Platforma vă oferă sentimentul de a vă putea întâlni pentru un apel de conferință sau pentru o sesiune de brainstorming cu echipa dvs. – chiar dacă echipa dvs. este împrăștiată în întreaga țară.

5. Toggl. Dacă sunteți în căutarea unui simplu tracker de timp pentru a vă menține concentrarea asupra unei sarcini la un moment dat, Toggl este o opțiune. Pur și simplu faceți clic pe butonul Toggl și într-un tip de acțiune cronometrat și veți avea o măsură înregistrată și înregistrată a performanței dvs.

Toggl vă permite să monitorizați cât de mult timp cheltuiești pe sarcini, cu rapoarte ușor de citit pe care le poți împărtăși cu echipa ta. Sincronizarea fără întreruperi între mobil și desktop vă permite să continuați să urmăriți chiar și atunci când nu există Wi-Fi.

6. Evernote. Evernote preia notitelor, organizării și gestionarii la nivelul următor. Peste 200 de milioane de utilizatori depind de Evernote, astfel încât și business-ul tau ar putea dori să o ia în considerare.

Planul de bază gratuit al programului Evernote vă va face să începeți, dar pentru a sincroniza mai multe dispozitive și pentru a stoca mai multe date, va trebui să faceți upgrade.

7. Telegram. Telegram vă permite să partajați și să comunicați cu echipa, ca și în cazul altor software-uri de colaborare. Gândiți-vă la mesajele text, dar cu capacitatea de a trimite orice tip de fișier. Imaginile, videoclipurile și orice tip de fișiere doc pot fi trimise cu ușurință prin telegram.

Telegram are o aplicație nativă creată pentru fiecare platformă: PC, Mac și Linux. Toți membrii echipei se pot implica, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc sau unde sunt.

8. Sumo   Sumo este o suita de soluții care sunt încercate și testate pentru a crește traficul site-urilor dvs. web, pentru a crea o bază imensă de adepți online și pentru a vă ajuta să monitorizați și să vă orientați site-urile către o creștere uriașă și succes. Cu ajutorul soluțiilor Sumo, puteți îmbunătăți numărul de înscrieri , puteți atrage mai mulți abonați , puteți încuraja vizitatorii să vă împărtășească conținutul și multe altele.

Daca aveti si alte aplicatii care le folositi va rugam sa lasati un comment cu acestea ca sa le includem intr-un articol viitor.

sursa foto:  shutterstock.com

1 COMMENT

Leave a Reply