Patru aplicaţii care te ajută să te relaxezi și să te concentrezi

Patru aplicaţii care te ajută să te relaxezi și să te concentrezi

0
APP productivity
Aplication
5/5 - 1 vote

Patru aplicaţii care te ajută să te relaxezi, să te concentrezi şi să transpiri

Antreprenorii sunt mereu puşi pe fugă şi n-au timp niciodată de vacanţe, concedii de boală sau timpi morţi. Pentru ei, timpul înseamnă bani şi niciuna din aceste resurse nu vine de la sine. Tocmai de aceea, mulţi cad în capcana muncii 24 din 24, şapte zile din şapte. Ori, este necesar, măcar din când în când, un pic de timp investit pentru trup şi pentru suflet. Mai exact, trebuie să te îngrijeşti şi de minte, şi de corp pentru a avea randament maxim, o lungă perioadă de timp.

Iată patru aplicaţii care te pot ajuta să fii superproductiv în fiecare zi:

  1. Headspace

Nu zice nimeni că-ţi trebuie saltea specială  şi ore întregi pentru a medita la pacea în lume. Tot ce trebuie să faci e să descarci aplicaţia Headspace şi să-i faci puţin loc în rutina ta de dimineaţă. Te asigur că te va pune în priză pentru toată ziua şi, la fel ca înviorarea de dimineaţă, această energie pozitivă se acumulează în timp. În cele 7 sau 10 minute necesare, tot ce trebuie să faci e să respiri adânc, să păstrezi liniştea şi să-ţi eliberezi mintea, iar asta îţi va domoli nivelul de anxietate, îţi va da o stare de calm şi relaxare şi, în final, te va ajuta să iei decizii bune şi calculate pe parcursul zilei. Această mică cheltuială te răsplăteşte cu claritate şi productivitate sporită.

  1. FitBolt

FitBolt este o extensie a Google Chrome ce-ţi aminteşte, de-alungul unei zile, să faci mişcare. Poţi seta în această aplicaţie ce fel de mişcare vrei să faci şi cât de des s-o faci. Vei vedea că cele 30 de secunde la fiecare oră sau cele 30 de minute pe zi vor face diferenţa. Această activitate ar putea părea că nu te ajută propriu-zis sau că îţi distrage atenţia de la ceea ce faci, dar, odată ce o încerci, ai să te convingi că te va face mult mai eficient şi mai concentrat.

Exerciţiile fizice sunt simple, rapide şi detensionează corpul care stă ore în şir aşezat. Odată ce l-am integrat în programul meu zilnic, pe mine m-a ajutat să fiu mai concentrat şi să nu mai am pierderi de energie. FitBolt îţi oferă instrucţiuni simple şi clare pentru a face mişcare, uşor de reţinut. S-a demonstrat deja că astfel de momente de mişcare periodică te împacă cu propriul tău corp şi spaţiu, ceea ce duce la o sănătate de lungă durată.

  1. EasilyDo

Cum ar putea o aplicaţie de făcut liste şi de productivitate să-ţi limpezească mintea? Ea transferă lucrurile din creierul tău în aplicaţie, ca să nu mai trebuiască să memorezi chiar totul. EasilyDo e ca un asistent virtual ce locuieşte în telefonul tău. Această aplicaţie se sincronizează cu paginile tale de pe reţelele sociale, calendarul tău, mailul şi altele, pentru a te ajuta să-ţi pui în ordine viaţa de zi cu zi.

Răspunde la invitaţiile venite pe mail, îţi aminteşte de întâlnirile stabilite, te anunţă despre zilele de naştere ce urmează şi aşa mai departe, astfel că EasilyDo le pune pe toate laolaltă şi te ajută să le rezolvi pe toate uşor şi rapid.

  1. 7-Minute Workout

Nu vei putea în fiecare zi să mergi la sală, pentru a fi în formă maximă. Pentru zilele acelea fără chef sau pentru antreprenorii care vor să facă sport în aer liber sau acasă, aplicaţia 7-Minute Workout este un apendice simplu la rutina ta zilnică. Îţi face inima să bată şi sângele să circule pentru întreaga zi. Ea depistează zilele cu energie maximă şi minimă şi te ajută să-ţi stabileşti şi să te ţii de scopurile propuse pe termen scurt. În plus, îţi pune corpul în mişcare într-un timp atât de scurt încât orice antreprenor poate ajunge uşor într-o formă de zile mari.

 

Articol preluat si tradus in limba romana de pe:  //www.entrepreneur.com/article/243533)

NO COMMENTS

Leave a Reply